iDanmark24.dk

Section Title

Report Abuse

Sikkerhedssko og sikkerhedsudstyr hos Danmarks største leverandør af personlige værnemidler

Sikkerhedssko og sikkerhedsudstyr hos Danmarks største leverandør af personlige værnemidler

Fodværn (også kaldet sikkerhedssko eller værnefodtøj) skal bruges, hvis arbejdet ikke kan tilrettelægges og udføres forsvarligt ved brug af almindeligt, hensigtsmæssigt fodtøj. Fodværn med tåhætte (også kaldet tåkappe, tånæse og tåjern) skal bruges, hvor der er risiko for klemning. Hos D-S Sikkerhedsudstyr finder du et stort udvalg af beskyttende sikkerhedssko og fodværn i flotte design og med beskyttende egenskaber.

 

ESD Sikkerhedssko

Elektrostatiske udladninger (ESD) er et stort problem inden for elektronikindustrien ved fremstilling og håndtering af komponenter.

I gennemsnit udsættes 1% af alle følsomme komponenter for ESD, hvilket ikke sjældent medfører parameterændringer og funktionsfejl.

Den mest almindelige årsag til ESD-skader på elektriske komponenter er en udladning fra en opladet person eller et værktøj - gennem komponentet til jord.

At blive opladet er ikke så svært. En person som går på en tekstilmåtte bliver hurtigt opladet med 15.000 volt, og udpakning af varer i almindeligt bobleplast kan give op mod 20.000 volt.

En god måde at forebygge elektrostatiske udladninger på er at anvende ESD-godkendte sko sammen med et afledende gulv.

ESD fodtøj ligger i grænseværdierne mellem 100k OHM til 35M OHM. Værdierne er strengere end for almindelige antistatiske sko.

Find ESD sikkerhedssko online her

 

Sikkerhedssko med BOA / TLS

BOA®-systemet er din garanti for en optimal og stabil pasform hele dagen lang. Ved hjælp af en enkelt drejeknap tilpasses fodtøjet præcist til din fod, og med et let løft af knappen løsnes snørebåndene igen. Denne innovative teknologi forbedrer blodcirkulationen i fødderne ved at eliminere prespunkter i fodtøjet, hvilket resulterer i en højere grad af komfort og effektivitet under arbejdet.

BOA lukningssystemet bruger en enkelt roterende drejeknap og en wire til at stramme og løsne skoen. Denne wire er normalt lavet af rustfrit stål og er trådet gennem skoen i et specielt mønster for at give jævn og præcis spænding.

 

Safety Joggers innovative TLS-lukning giver dig mulighed for hurtigt at stramme og løsne dit sikkerhedsfodtøj med én hånd og under alle forhold, selv når du har sikkerhedshandsker på, ved brug af stort set samme teknologi med roterende drejeknap og en wire til at stramme og løsne skoen.

Så det korte svar er at systemerne på mange måder har de samme egenskaber og fordele.

Køb dine sikkerhedssko med BOA lukning online her

 

Har din virksomhed brug for mere sikkerhedsudstyr, så finder du Danmarks største udvalg hos D-S Sikkerhedsudstyr på www.d-s.dk

Contact Information

Website

Author Info

thomas-d-s

Member since 1 måned ago
View Profile

Contact Listings Owner Form